Activare Cod CAEN – din obiectul de activitate

Iti oferim cele mai bune servicii

Anumite schimbari in strategia de business pot genera nevoia de extindere a obiectului de activitate al societatii comerciale.

Clientii nostrii care isi infiinteaza societati cu ajutorul consultantilor nostri au trecute in obiectul secundar de activitate, in majoritatea cazurilor, toate codurile CAEN, fara costuri suplimentare. Totusi, daca nu va gasiti in aceasta situatie si aveti nevoie de extinderea obiectului secundar de activitate, va stam la dispozitie cu serviciul nostru.

Procedura de extindere cod caen inseamna, practic, adaugarea de noi coduri CAEN la obiectul secundar de activitate, in vederea desfasurarii acelor activitati. Pentru societatile care au ramas cu codurile CAEN rev. 1, respectiv cele anterioare datei de 27.03.2008, este necesara si recodificarea codurilor CAEN (taxata separat).

Tarif infiintare SRL: 250 RON

De asemenea, exista frecvent situatia in care, o societate este nevoita sa isi schimbe obiectul principal de activitate, ca urmare a schimbarii profilului predominant de activitate. In acest caz, se va schimba si certificatul de inmatriculare.

Contact

  • Aleea Priporului, nr. 15-19, scara B, ap. 01B, sector 1, Bucuresti
  • + 40 770 338 538
  • contact@consultanta-onrc.ro
X