Deschidere/inchidere punct de lucru PFA

Iti oferim cele mai bune servicii

O societate comerciala isi poate deschide puncte de lucru in momentul infiintarii ei, precum si dupa acest moment.

Procedura de infiintare punct de lucru dupa etapa deschiderii firmei se realizeaza prin introducerea si inregistrarea mentiunii de deschidere punct de lucru la Registrul Comertului privind inregistrarea si autorizarea punctelor de lucru.

Tarif infiintare PFA: 300 RON

Tarifele pentru infiintare SRL includ onorariul nostru, taxele de Registru (publicarea in Monitorul Oficial) si TVA si acopera consultanta, redactarea actelor, depunerea dosarului la ONRC si ridicarea actelor finale.

Pentru Registrul Comertului sunt necesare urmatoarele documente/ acte deschidere punct lucru:

– copie act identitate/ pasaport asociat/ asociati;

– copie certificat de inregistrare;

– copie dupa contractul de spatiu – pentru locatia in care se va afla punctul de lucru (cu datele de identificare ale proprietarilor).

In cazul in care locatia va fi la bloc, in lista de acte infiintare punct de lucru se adauga Acordul Vecinilor/ Asociatiei de Propietari pentru spatiul respectiv. (va oferim noi un model)

Demers ANAF dupa infiintare punct de lucru:

Dupa operatiunea de inregistrare punct de lucru si autorizare punct de lucru (respectiv dupa ce au fost eliberate documentele de catre Registrul Comertului), acesta trebuie declarat la Administratia Financiara in raza careia va aflati cu sediul social al societatii. Procedura trebuie realizata in termen de 30 de zile.

Daca noul punct de lucru, are mai mult de 5 angajati, este vorba de un sediu secundar ce va trebui declarat si la Administratia Financiara in raza careia se afla sediul social al societatii si la Administratia Financiara in raza careia se afla sediul secundar. In caz contrar, pentru neinregistrarea sediului secundar, legea privind finantele publice locale prevede sanctionarea cu amenda de la 3.000 la 5.000 lei

Contact

  • Aleea Priporului, nr. 15-19, scara B, ap. 01B, sector 1, Bucuresti
  • + 40 770 338 538
  • contact@consultanta-onrc.ro
X