Schimbare sediu social PFA

Iti oferim cele mai bune servicii

Schimbarea sediului social în alt judeţ impune înregistrarea persoanei juridice în registrul comerţului de la noul sediu şi radierea înmatriculării acesteia din registrul comerţului de la vechiul sediu social.
Cererea de menţiuni va cuprinde solicitarea efectuării ambelor operaţiuni şi se depune la ORCT unde este înmatriculată persoana juridică în cauză sau la ORCT unde persoana juridică îşi va stabili sediul social, însoţită de dovada achitării tarifului legal de publicare, în original.
Cererea de înregistrare va fi însoţită de solicitarea verificării disponibilităţii şi rezervare a firmei, în situaţia în care denumirea actuală a profesionistului nu a fost înregistrată anterior la nivel naţional. În acest caz, cererea de verificare a disponibilităţii şi rezervare a firmei se transmite de îndată prin mijloace electronice la ORCT unde urmează să se mute sediul respectivei persoane juridice, iar rezultatul verificării se transmite prin aceleaşi mijloace la ORCT unde s-a înregistrat cererea.

Tarif schimbare sediu social PFA: 200 RON

Contact

  • Aleea Priporului, nr. 15-19, scara B, ap. 01B, sector 1, Bucuresti
  • + 40 770 338 538
  • contact@consultanta-onrc.ro
X